Предмет на дейност на HWS

Дейността на HWS е фокусирана върху производство и монтаж на охранителни ролетки, автоматични гаражни и промишлени врати. Паралелно с основната си дейност ние предлагаме също дограма, щори, бариери, метални конструкции. В нашата компания държим на високото качество както на материалите, с които работим, така и на услугите, които предоставяме.

Екип

В HWS работят високо квалифицирани кадри, чиито умения и познания се стараем да усъвършенстваме непрекъснато. Най-ценените качества в нашата компания са високата квалификация; гъвкавост; способност за работа в екип; компетентно и професионално изпълнение на поставените задачи; спазване на поставените срокове.

Партньори

В HWS планираме разширяване на дистрибуторската си мрежа, за да можем да увеличим капацитета си на работа и географския периметър, в който действаме. За нас представлява интерес всяко партньорство с фирми по страната, които да предлагат нашите охранителни ролетки и автоматични врати по места. Държим на две основни качества у нашите партньори – честни бизнес отношения и безкомпромисност по отношение на качеството. Потърсете ни!Изпратете запитване!

Или ни потърсете на:

телефон:0879 00 66 69; 0879 04 66 69; 0879 05 66 69