Видове охранителни ролетки на HWS

Поставянето на охранителни ролетки е най-добрия начин да защитите вашия дом, офис или магазин от посегателство. Разнообразието от цветове и видове оплетки, които предлагаме биха паснали на всеки екстериор. Предвид спецификата на нашите продукти, боите които използваме са високо качествени и са устойчиви на външни атмосферни условия (дъжд, студ, вятър, слънце), гарантират добро покритие на повърхността и защитават от корозия. Предлаганите от нас цветове покриват цялата гама от скалата RAL. Водачите на ролетките, които ние предлагаме са от изключително здрава стомана – 2мм галванизирана. Четките и гумите са произведени от качествени материали, за да осигурят вашето спокойствие като произвеждат минимален шум при движение и добро уплътнение. Предлагаме на нашите клиенти термоламели от стомана или алуминий, които са топлоизолиращи. Като цяло видовете охранителни ролетки биват 3 вида според спецификата на обекта.

Ролетки с плътни ламели

Този вид ролетки са подходящи за помещения, в които не е нужно да прониква светлина и е необходима висока степен на защита.

Ролетки с перфорирани ламели

Подобни на ролетките с плътни ламели, но с малки дупчици по тях. Позволяват проникването на светлина. Перфорацията на ламелите може да бъде в различна форма и големина.

Ролетки тип оплетка

Този тип ролетки за най-подходящи за витрини и магазини. Обикновено се поставят от вътрешната страна на стъклото, като с това осигуряват добра видимост към помещението и защита на обекта.Изпратете запитване!

Или ни потърсете на:

телефон:0879 00 66 69; 0879 04 66 69; 0879 05 66 69